WION beheer RET Rotterdam

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infra? Wij denken mee.

WION BEHEER VOOR DE ROTTERDAMSE VERVOERSMAATSCHAPPIJ

Wion beheer van diverse ondergrondse kabels en leidingen

Het project

RET is de openbaar vervoersmaatschappij in Rotterdam en omstreken. De RET heeft een grote diversiteit aan ondergrondse infrastructuur maar ook het spoor wordt bijgehouden in de KLIC. Veruit de meeste ondergrondse infrastructuur ligt in openbare grond. Hierdoor is de RET WION plichtig. Wij verzorgen het WION beheer van deze kabels- en leidingen.

Werkzaamheden

Voor de RET is een beheertekening samengesteld conform in de WION gestelde eisen en beschreven in o.a. het IMKL en er is een account gecreëerd bij het Kadaster voor het netwerk. De beheer polygonen zijn aangemeld en gecertificeerd bij het Kadaster. Alle kabels en leidingen zijn in een tekening samengevoegd en er is een beheersomgeving voor de klant ingericht.

DSCN0772
DSCN0772
DSCN0772

Meer informatie over dit project

Meer weten over dit project of de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd?

 

WION beheer RET Rotterdam

Are you dealing with a challenging underground infrastructure issue? We will gladly collaborate with you.

WIBON MANAGEMENT OF THE ROTTERDAM TRANSPORT COMPANY

Wibon management of diverse underground cables and pipelines

 The project

RET is the public transport company for Rotterdam and its surrounding areas. The RET has a great variety of underground infrastructure and the track is also recorded in the KLIC. The vast majority of the underground infrastructure is on public land. This means the RET has a WION obligation. We took responsibility for the WION management of these cables and piping.

Activities

A management plan was created for the RET in conformity with the WION requirements and as described in the IMKL, along with the creation of an account at the Land Registry for the grid. Polygonal management was registered and certified at the Land Registry. All cables and piping are combined in a drawing and a management system was set up for the customer.

DSCN0772
DSCN0772
DSCN0772

Meer informatie over dit project

Meer weten over dit project of de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd?