BOUW AAN JE TOEKOMST EN CARRIÈRE

Wil je een carrière in de ondergrondse infrastructuur? Bij ons is er veel mogelijk. Zo zijn we altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Er zijn ook volop mogelijkheden voor ZZP’ers, stagiairs en afstudeerders.

Voor de professionals

ONZE VACATURES

Voor de starters

MASTERCLASS

Wij hechten veel waarde aan het opleiden van starters. Speciaal voor enthousiaste startende professionals stelden wij het traineeship Ondergrondse Infrastructuur samen. Het tweejarige traineeship biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met drie heel verschillende facetten van de ondergrondse infrastructuur.

Het traineeship geeft je de mogelijkheid om te ontdekken hoe het er bij een ingenieursbureau aan toe gaat. Je leert hoe een opdrachtgever te werk gaat, en ziet de kant van de aannemer. Door deze ervaring maak je kennis met alle fasen die bij infrastructurele projecten horen; van planvorming naar ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Zin om klaargestoomd te worden voor een mooie carrière in de ondergrondse infrastructuur?

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

ONZE CULTUUR

Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren we graag in je. Jij bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Om het beste uit je te halen, vinden we dat we je moeten blijven prikkelen. Bijvoorbeeld via een inspirerende werkomgeving. Ruimdenkend als we zijn, staan we altijd open voor jouw innovatieve ideeën.

We zijn een klein team van professionals die van aanpakken houden. We denken altijd net een stapje verder, en maken zo het verschil. Samen bouwen we aan de ondergrondse infrastructuur van de toekomst!

Bouw jij mee?