Telecommunicatie

Heeft u een uitdaging op het gebied van dataverbindingen? Wij denken graag met u mee

Telecommunicatie

Het gebruik van glasvezelkabels in Nederland groeide de afgelopen decennia enorm. Internet was nog nooit zo snel. Door ‘Cloud computing’ en ‘Internet of things-toepassingen’ gaat het dataverkeer de komende jaren alleen maar meer toenemen. Met als logische gevolg dat u nog meer behoefte heeft aan snelle en betrouwbare connectiviteit.

Het grote voordeel van een glasvezelkabel is dat het moeiteloos lange afstanden kan overbruggen en een oneindig grote bandbreedte heeft. Goede ontwerpen voor glasvezelnetten en vergaande expertise rondom glasvezelverbindingen zijn in deze tijd goud waard.

Wij houden ons onder andere bezig met tracéstudie, tracé-engineering, vezelbezetting en lasschema’s en het schrijven van bestekken. Ook verzorgen wij voor u de gehele vergunningaanvraag en onderhouden wij contacten met derden.

Onze diensten

Wilt u advies over dataverbindingen of overweegt u een eigen netwerkinfrastructuur aan te leggen? Onze specialisten adviseren u graag over het ontwerp en de aannemersselectie. Ons betrokken en flexibele team staat voor u klaar. We werken aan toonaangevende projecten in Nederland en daarbuiten.

Onze pluspunten

Specialistische kennis

Persoonlijk en betrokken

Innoverend

Advies-Engineering300x400

Advies en
engineering

projectmanagement-2

Project
management

Assetmanagement-300x400

Asset-
management

omgevingsmanagement 300x400

Omgevings-
management