Water

Heeft u een uitdaging op het gebied van watertransport? Wij denken graag met u mee.

Water

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van water. Waarschijnlijk heeft u met allerlei vraagstukken te maken die verspilling en vervuiling tegen moeten aan. Leidingen spelen hierbij een onmiskenbaar grote rol. Maar hoe zorgt u nu dat alles rondom drinkwater, afvalwater & riolering, drainage, industriewater en bluswater duurzaam geregeld wordt?

De klimaatverandering en de industrie hebben grote impact op water: het wordt schaarser en er zullen extra stappen gemaakt moeten worden om water te zuiveren. Klimaatverandering zorgt er ook nog eens voor dat we extra overtollig water dienen af te voeren om overstromingen te voorkomen. Wat betreft het transport van drinkwater: dat moet zorgvuldig gebeuren om besmetting te voorkomen. Het transport van afvalwater dient zo georganiseerd te zijn dat de bodem niet vervuild wordt.

We staan u in alle projectfasen bij, van planvorming tot beheer. Hier enkele specifieke werkzaamheden die we voor u uitvoeren:

Sterkteberekeningen conform PED en NEN3650/3651

Drukvalberekeningen

Hydraulische en waterslagberekeningen

Het ontwerpen van boringen en persingen

Onze diensten

Om al deze ontwikkelingen het hoofd te bieden, is kennis van waterleidingen en riolering van essentieel belang. Wij hebben deze kennis in huis en verzorgen ontwerp en advies ten behoeve van leidingen. Onder andere met betrekking tot drinkwater, afvalwater & riolering, drainage, industriewater en bluswater. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u volledig ontzorgen. Ons betrokken en flexibele team staat voor u klaar. We werken aan toonaangevende projecten in Nederland en daarbuiten.

Onze pluspunten

Specialistische kennis

Persoonlijk en betrokken

Innoverend

Advies-Engineering300x400

Advies en
engineering

projectmanagement-2

Project
management

Assetmanagement-300x400

Asset-
management

omgevingsmanagement 300x400

Omgevings-
management