Overheid

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wij denken graag met u mee.

Overheid

Veel Nederlandse gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat zijn met uitdagende en complexe projecten bezig. Projecten waarbij kabels en leidingen in de ondergrond een prominente rol spelen. De energietransitie is bovendien een hot topic. Maar hoe zorgt u nu dat die projecten een duurzaam succes worden?

Om de infrastructuur onder de grond slim in te richten, is expertise nodig. Zo wil Nederland in 2050 van het gas af zijn. Dat betekent dat we met zijn allen moeten nadenken over de mogelijkheden van het hergebruik van het gasnet. Ook zullen we moeten kijken naar andere vormen van koken en verwarmen. Hiervoor is de aanleg van nieuwe netten en de aanpassing van bestaande netten noodzakelijk. Extra drukte in de ondergrond dus.

Het waterbeheer in de stad en de omgeving is een ander belangrijk thema voor overheidsinstellingen. Door de klimaatverandering zijn Waterschappen bezig om dijken te versterken. Kabels en leidingen worden verlegd, en er wordt nagedacht over extra drainagemogelijkheden om water uit de stad te voeren. En zo zijn er nog veel meer interessante ontwikkelingen gaande.

Hier een overzicht van onze diensten aan gemeenten, provincies, waterschappen en Rijkswaterstaat:

Plan- en procesbegeleiding

Opstellen en adviseren omtrent projectovereenstemmingen

Opstellen en adviseren omtrent contractvorming en algemene voorwaarden

Opstellen en adviseren omtrent nadeelcompensaties

Afwikkelen graafschade

Uitvoeren van omgevingsonderzoeken

Engineering van kabels en leidingen

Begeleiden, adviseren en opstellen van documenten voor aanbestedingen

Coördineren van kabels en leidingen binnen projecten, directievoering en toezicht

Specialistisch technisch advies

Controleren van en advies bij vergunningaanvragen

Onze diensten

Wilt u tijdens de plan- en beleidvorming voor advies bijgestaan worden door een expert kabels en leidingen? Of heeft u behoefte aan project- en omgevingsmanagement? Wij bieden in alle projectfasen integrale oplossingen. Ons betrokken en flexibele team staat voor u klaar. We werken in binnen- en buitenland aan toonaangevende projecten.

Advies-Engineering300x400

Advies en
engineering

projectmanagement-2

Project
management

Assetmanagement-300x400

Asset-
management

omgevingsmanagement 300x400

Omgevings-
management

Onze specialiteiten

Olie, gas & chemie, energie, water en telecommunicatie zijn onze expertisegebieden. Meer lezen over onze visie op deze thema’s?