ONZE VACATURES

Wil je een carrière in de ondergrondse infrastructuur? Bij ons is er veel mogelijk. Zo zijn we altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Er zijn ook volop mogelijkheden voor ZZP’ers, stagiairs en afstudeerders.

Engineer Kabels & Leidingen
Engineer
Open sollicitatie

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

ENGINEER ERIC

PROJECTLEIDER WILKO

ONZE CULTUUR

Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren we graag in je. Jij bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Om het beste uit je te halen, vinden we dat we je moeten blijven prikkelen. Bijvoorbeeld via een inspirerende werkomgeving. Ruimdenkend als we zijn, staan we altijd open voor jouw innovatieve ideeën.

We zijn een klein team van professionals die van aanpakken houden. We denken altijd net een stapje verder, en maken zo het verschil. Samen bouwen we aan de ondergrondse infrastructuur van de toekomst!

Bouw jij mee?

ONZE MENSEN
MAKEN HET VERSCHIL

Maak kennis met onze Corporate Recruiter Kelly. Ze vertelt je graag meer over je carrièremogelijkheden.

“Je kunt zowel als starter, maar ook als professional bij ons terecht. Zo bieden we bijvoorbeeld een uniek traineeship voor de starter aan. Het zelf opleiden van talent is iets waar we graag extra energie in steken. Zo leiden we zelf mensen op. Eigen initiatief en innovatie zijn belangrijk. Je past goed binnen ons team als je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk. Zelfs de professional hoeft bij ons niet stil te staan.

Sinds januari 2019 ben ik verantwoordelijk voor de recruitment van SGS Roos+Bijl. Benieuwd of wij een geschikte rol hebben voor jou binnen onze organisatie? Neem contact op en wellicht drinken we binnenkort een kop koffie.”