Engineering Distributieleiding Tolweg

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infra? Wij denken mee.

SANERING WATERLEIDING LANGS DE TOLWEG EN DE FRAAMKLAPSTERWEG OM NU EN IN DE TOEKOMST BETROUWBAAR DRINKWATER TE KUNNEN LEVEREN.

Werkvoorbereiding sanering 1800m Ø200AC Tolweg te Westerwijtwerd.

Het project

Op basis van onderhoudshistorie heeft Waterbedrijf Groningen besloten de waterleiding langs de Tolweg en de Fraamklapsterweg te saneren om nu en in de toekomst betrouwbaar drinkwater te kunnen leveren. Het tracé van 1,8 km ligt grotendeels onder een asfaltweg en een betonpad. Vanuit het beheeraspect van de leiding is de wens om de leiding in een vrij tracé aan te leggen. Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl heeft in opdracht van Waterbedrijf Groningen het voorsteltracé getoetst en uitgewerkt tot een detailontwerp dat gereed is voor aanbesteding.

Werkzaamheden

De uitgevoerde werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van de tracé engineering, het verzorgen van vergunningsaanvragen, uitvoeren van omgevingsonderzoeken (Legal) en het afstemmen van zakelijk recht van opstal met zes particulieren. We hebben aanbestedingsdocumenten opgesteld waaronder: bestek, materiaallijst, werkomschrijving, VGM, ontwerpplan, schouw rapportage, tracé tekening, boortekening en detailtekening en is de boortekening vervaardigd.

Meer informatie over dit project

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorpermattis, pulvinar dapibus leo.

Gerelateerde projecten