Ondergrondse infra

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wij denken graag met u mee.

Ondergrondse infra

SGS Roos+Bijl is gespecialiseerd in engineeringsdiensten voor de ondergrondse infra.

Onze activiteiten bestaan onder andere uit netontwerp, trace engineering, buisleidingen en kabel engineering, het verzorgen van aanleg vergunningen en kabel en leidingbeheer.

Onze specialisatie is dan ook het ontwerp van distributie- en transportnetwerken. Dit kan variëren van elektrotechniek of telecommunicatie netwerken tot water of gas leidingwerken.

Tijdens het ontwerp van deze ondergrondse infra wordt aan alles gedacht. Wij doen een omgevingsscan, inventariseren de bestaande situatie als bovengrondse infra en huidige kabels en leidingen. Bovendien inventariseren wij welke vergunningen er allemaal nodig zijn. Daarna wordt er dan een risico analyse gemaakt. Uiteindelijk wordt er een netontwerp gemaakt van de ondergrondse infra en worden de total cost of ownership berekend.

De materiaalkennis en omgevingsfactoren staan centraal om tot de juiste keuze te komen. Of het bij de ondergrondse infra nu gaat om glasvezel-, hoogspanning-, water-, gas-, of warmte leidingen, SGS Roos+Bijl heeft de juiste expertise in huis om voor u het juiste netwerkontwerp te maken. SGS Roos+Bijl is gevestigd in Rhoon.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie over ondergrondse infra projecten via de contactpagina of telefoonnummer 010 – 416 40 40.