Over ons

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

INGENIEURSBUREAU SGS ROOS+BIJL

Uw ingenieursbureau, met een enorme passie voor kabels en leidingen.

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Olie, gas & chemie, energie, water en telecommunicatie zijn onze expertisegebieden. We ontwerpen technische kabel- en leidingnetwerken voor distributie en transport, en verzorgen de begeleiding bij het aanleggen, verleggen of verwijderen van kabels en leidingen.

De kabel- en leidingbranche kent voor ons geen geheimen. Onze engineers ontzorgen u, op alle vlakken en in alle fasen. Allround als we zijn, maken we graag het verschil. Hierbij komen onze technische know how en juridische kennis altijd van pas, of het nu gaat om grote of kleine infrastructurele projecten.

Kabels en leidingen zijn onze passie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken. Die beste oplossingen zullen en moeten er komen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een tracé, het beheren van een netwerk, projectmanagement, een omgevingsscan, contractvorming of ondersteuning bij complexe bestuurlijke belangenafwegingen.

Onze klantenkring bestaat uit netbeheerders, (semi)overheid, vervoersbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars.

HISTORIE

Klein begonnen, maar zeker niet bang om te groeien.

Wij zijn klein begonnen. Op 1 mei 2000 startten oprichters Rob Roos en Hans Bijl op een kleine zolderkamer met een Vennootschap Onder Firma (VOF): Roos & Bijl Project Partners. Binnen een jaar trokken zij de eerste medewerker aan en werd verhuisd naar een klein kantoor te Hoogvliet. Dit was het begin van de groei van Roos & Bijl Project Partners.

In de tussentijd is onze naam gewijzigd naar Roos+Bijl. We zijn verhuisd naar een innovatief en inspirerend pand in Rhoon. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een team van circa 55 enthousiaste professionals.

Sinds oktober 2016 maken wij onderdeel uit van SGS, wereldmarktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Inmiddels kent u ons als ingenieursbureau SGS Roos+Bijl. Lorenzo van der Bijl (Business Unit Manager) heeft de dagdagelijkse leiding overgenomen.

ONS AANBOD

Advies en engineering

Projectmanagement

Assetmanagement

Omgevingsmanagement