Transportleiding aanleggen

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wij denken graag met u mee.

Transportleiding aanleggen

SGS Roos+Bijl is gespecialiseerd in het ontwerp van distributie- en transport netwerken. Wilt u een transportleiding aanleggen dan zijn wij uw partner voor het ontwerp. SGS Roos+Bijl heeft aparte consultants voor de tracé-engineering. Als u een transportleiding wil aanleggen dan komen er verschillende obstakels op uw weg. Huidige infrastructuur, huidige kabels in de grond en het aanvragen van vergunningen zijn enkele voorbeelden van dingen die moeten worden uitgezocht.

SGS Roos+Bijl kan voor u een netontwerp maken voor de transportleiding die u wilt aanleggen waarbij de total costs of ownership worden berekend.

Naast de engineeringsdiensten biedt SGS Roos+Bijl ook bouwmanagement en kwaliteitscontroles aan. Al onze consultants hebben inhoudelijke vakkennis en zijn opgeleid in projectmanagement technieken op basis van Prince2.

Voor de ondergrondse infrastructuur biedt SGS Roos+Bijl een volledig scala aan engineeringsdiensten. Dit varieert van haalbaarheidsonderzoeken en een uitgebalanceerd ontwerp van een transportleiding die u wilt aanleggen tot inkoop en beheer van zeer grote netwerken.

Wilt u een transportleiding aanleggen neem dan contact met ons op. Onder de button contact staan onze adresgegevens en een contactformulier. Ook kunt u bellen naar: 010-416 40 40.