Carrière

ONZE VACATURES

Wil jij deel uitmaken van een kabels- en leidingen engineeringsteam dat werkt aan de energie-transitie in Nederland?

SGS Roos+Bijl bedenkt en ontwerpt oplossingen voor de netcongestie en de resultaten van de klimaatverandering.

Tevens zijn wij als coordinator en/of toezichthouder betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Je moet denken aan grootschalige dijkverzwaringen om het hoofd te bieden aan het wassende water. Maar ook aan netverzwaringen voor netbeheerders als TenneT, Stedin en Allainder of compleet nieuwe glasvezelnetwerken van honderden kilometers lang. Vervanging van koper naar glasvezel in een bestaand netwerk is ook een actueel project van ons. Maar we werken ook mee aan de ombouw van gasleidingen naar waterstof. Opdrachtgevers weten ons ook te vinden als het gaat om het ontwerp van een warmtenet. Soms wordt onze expertise ingezet als een netbeheerder en een aannemer een ingewikkeld dispuut hebben.

Kortom, wij hebben een zeer gevarieerd scala van opdrachten.

Wie zoeken wij?

Teamspelers die willen groeien in het vak, maar die wel over (enige) ervaring beschikken in bijvoorbeeld HDD boringen. Collega’s die verstand hebben van laag-, midden- en/of hoogspanning zijn ook meer dan welkom. Kennis en ervaring van tekenprogramma’s als Autocad, Drillcontrol, e.d. is wel een vereiste.

Krijg je energie van overleggen met de klant om samen naar de best mogelijke oplossing van de situatie werken? Dat komt mooi uit, want als je lid bent van ons team heb je veel contact met onze klanten. Om die reden is een beheersing van de Nederlandse taal ook een vereiste.

Maar nog belangrijker is goed zijn in je vak en de ambitie hebben de beste te worden.

Dat is bij ons mogelijk, omdat je omringt wordt en werkt met mensen die hun sporen in dit vakgebied wel verdiend hebben. Daarnaast zijn er bij SGS Roos+Bijl veel opleidingsmogelijkheden. Zo heeft SGS Nederland een Academy waar je een tal van gratis cursussen kunt volgen voor je persoonlijke ontwikkeling zoals ‘leren presenteren’, ‘samenwerken’, ‘werken aan een goede work life balance’, etc.

Maar als je je verder wilt verdiepen in dit mooie vak krijg je ook de kans om specifieke vakopleidingen te volgen. Er is echt veel mogelijk om door te groeien.

Aangezien we zeer tevreden klanten hebben die ons graag meer opdrachten willen geven, kunnen we op elk niveau versterking gebruiken: junior engineer, medior engineer, senior engineer, lead engineer, maar ook projectleider.

Interesse? Stuur je cv met een motivatiebrief naar arthur.ducrocq@sgs.com en hij neemt contact met je op. Als hij denkt dat hij echt niet om jou heen kan, krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en mag je een halve dag over de schouders van onze collega’s meekijken om een goede indruk te krijgen van wie wij zijn en wat we doen.

Als dat beide kanten een goed gevoel geeft, krijg je aan bod dat past bij je kennis en ervaring.

Engineer Kabels & Leidingen
Engineer
Open sollicitatie

 

Wil jij deel uitmaken van een engineeringsteam dat werkt aan de energie-transitie in Nederland?

SGS Roos+Bijl ontwerpt oplossingen voor netcongestie en klimaatverandering. We coördineren en houden toezicht op projecten zoals dijkverzwaringen, netverzwaringen voor TenneT, Stedin en Alliander, aanleg van glasvezelnetwerken en ombouw van gasleidingen naar waterstof. Ook ontwerpen we warmtenetten en lossen we geschillen op tussen netbeheerders en aannemers.

We zoeken teamspelers met ervaring in HDD boringen, laag-, midden- en hoogspanning, en kennis van tekenprogramma’s zoals Autocad en Drillcontrol. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Belangrijker nog is dat je goed bent in je vak en ambitie hebt.

Bij SGS Roos+Bijl krijg je veel opleidingsmogelijkheden via SGS Nederland Academy en specifieke vakopleidingen. We hebben versterking nodig op elk niveau: junior, medior, senior en lead engineer, maar ook projectleider.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar arthur.ducrocq@sgs.com. Bij geschiktheid word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en mag je een halve dag meekijken. Als het klikt, krijg je een passend aanbod.

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

ENGINEER ERIC

PROJECTLEIDER WILKO

ONZE CULTUUR

Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren we graag in je. Jij bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Om het beste uit je te halen, vinden we dat we je moeten blijven prikkelen. Bijvoorbeeld via een inspirerende werkomgeving. Ruimdenkend als we zijn, staan we altijd open voor jouw innovatieve ideeën.

We zijn een klein team van professionals die van aanpakken houden. We denken altijd net een stapje verder, en maken zo het verschil. Samen bouwen we aan de ondergrondse infrastructuur van de toekomst!

Bouw jij mee?

ONZE MENSEN
MAKEN HET VERSCHIL

Maak kennis met onze Corporate Recruiter Kelly. Ze vertelt je graag meer over je carrièremogelijkheden.

“Je kunt zowel als starter, maar ook als professional bij ons terecht. Zo bieden we bijvoorbeeld een uniek traineeship voor de starter aan. Het zelf opleiden van talent is iets waar we graag extra energie in steken. Zo leiden we zelf mensen op. Eigen initiatief en innovatie zijn belangrijk. Je past goed binnen ons team als je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk. Zelfs de professional hoeft bij ons niet stil te staan.

Sinds januari 2019 ben ik verantwoordelijk voor de recruitment van SGS Roos+Bijl. Benieuwd of wij een geschikte rol hebben voor jou binnen onze organisatie? Neem contact op en wellicht drinken we binnenkort een kop koffie.”