Aanleg 380-kv

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wij denken graag met u mee.

Aanleg 380 kv

SGS Roos+Bijl is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerp van distributie- en transportnetwerken. De aanleg van 380 kV verbindingen is een van onze specialisaties.

Zowel de aanleg van 380 kV verbindingen als het ombouwen van verbindingen naar 380 kV verbindingen vereisen een grote expertise. Door onze engineers en consultants vroegtijdig bij te scholen loopt SGS Roos+Bijl altijd een stap voor. Er is steeds meer vraag naar de aanleg van 380 kV verbindingen omdat de vraag naar transport de komende jaren toeneemt. Vooral in gebieden als de Randstad ontkomt men er niet aan. Tal van ontwikkelingen als woningbouw, vestiging van nieuwe bedrijven, en toenemend gebruik van huishoudelijke producten zijn hier de oorzaak van.

SGS Roos+Bijl heeft o.a. een trace studie uitgevoerd voor de aanleg van een 380 kV kabel connectie tussen de toekomstige energie centrale in Moerdijk en een substation in Geertruidenberg. Er zijn voor dit project 3 alternatieve routes uitgewerkt met een gemiddelde lengte van 21 km. Aan de hand van een risico analyse wordt er een route voor de aanleg van de 380 kV verbinding geadviseerd.

Voor meer informatie over de aanleg van 380 kV verbindingen kunt u contact opnemen via tel. 010 – 416 40 40 of stuur een e-mail naar nl.roosenbijl.info@sgs.com.