OPEN SOLLICITATIE

Wil jij een carrière in de ondergrondse infra? Solliciteer dan direct!

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Wij adviseren, engineeren en ontwerpen voor alle disciplines, in alle fasen.

Nederland heeft ruim 1.800.000 km aan ondergrondse kabels en leidingen. We realiseren technische ontwerpen, adviseren op het gebied van beheer en onderhoud en verzorgen projectmanagement. Dat doen we binnen onze expertisegebieden olie, gas & chemie, energie, water en telecommunicatie. En omdat we vanuit onze expertise bij willen dragen aan een duurzame toekomst, steken we veel energie in professionals.

Wie zijn wij?

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Wij zijn een engineering- en adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn een open organisatie die volop kansen ziet voor ontwikkeling en innovatie. Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren wij in middelen, het aantrekken van kennis en de ontwikkeling van onze getalenteerde medewerkers. Om ons bedrijf nog sterker te maken, zijn we op zoek naar talent!

Bouw aan je toekomst en carrière!

Wil je een carrière in de ondergrondse infrastructuur? Bij ons is er veel mogelijk. Zo zijn we altijd op zoek naar talent. Benieuwd of wij een geschikte rol hebben voor jou binnen onze organisatie? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Neem contact op met onze corporate recruiter, Kelly van Oosten via 06 – 31 97 07 44  of kelly.vanoosten@sgs.com. Wellicht drinken we binnenkort een kop koffie (of thee).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

ENGINEER ERIC

PROJECTLEIDER WILKO

Onze vestigingen