Kabel en leiding beheer

Heeft u een uitdaging op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wij denken graag met u mee.

Kabel en leiding beheer

SGS Roos+Bijl verzorgt al uw kabel en leiding beheer. Met ongeveer 2 miljoen kilometer kabels en leidingen in de grond is een goede informatievoorziening noodzaak. Graafschades kunnen immers grote gevolgen hebben. De noodzaak tot kabel en leiding beheer bestaand uit het verzamelen, actualiseren, verbeteren en beheren van gegevens over de ligging van kabels en leidingen wordt wettelijk ondersteund. Dit staat in de ‘WION’ (Wet Informatie-uitwisseling Ondergrondse Netten). Deze wet staat ook wel bekend als de ‘Grondroerdersregeling’.

Alle netwerkbeheerders dienen alle netwerken op orde te krijgen. Bij SGS Roos+Bijl kunt u terecht voor uw kabel en leiding beheer. Bovendien bieden ze u een compleet ontzorgingspakket voor uw kabel en leiding beheer. Voor advies over hoe het nu precies zit met de nieuwe regelgeving en aan welke eisen u nu uiteindelijk moet voldoen is SGS Roos+Bijl de juiste partner. Onze expertise op het gebied van beleid- en beheerplannen is voor u een zekere meerwaarde.

Daarnaast kunnen wij voor u inmeten zodat u uw revisie gegevens digitaal beschikbaar kan stellen. Voor eventuele beheerinspecties kan u ook terecht bij SGS Roos+Bijl.

Wilt u een betrouwbare partner om uw kabel en leiding beheer op orde te krijgen. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen of te bellen naar 010-416 40 40.