S
Carriére - Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl

BOUW AAN JE TOEKOMST EN CARRIÈRE 

Wil je een carrière in de ondergrondse infrastructuur? Bij ons is er veel mogelijk. Zo zijn we altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Er zijn ook volop mogelijkheden voor ZZP’ers, stagiairs en afstudeerders.

Voor de professionals

ONZE VACATURES    

Voor de starters

MASTERCLASS

Wij hechten veel waarde aan het opleiden van starters. Speciaal voor enthousiaste startende professionals stelden wij het traineeship Ondergrondse Infrastructuur samen. Het tweejarige traineeship biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met drie heel verschillende facetten van de ondergrondse infrastructuur.

Het traineeship geeft je de mogelijkheid om te ontdekken hoe het er bij een ingenieursbureau aan toe gaat. Je leert hoe een opdrachtgever te werk gaat, en ziet de kant van de aannemer. Door deze ervaring maak je kennis met alle fasen die bij infrastructurele projecten horen; van planvorming naar ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Zin om klaargestoomd te worden voor een mooie carrière in de ondergrondse infrastructuur?

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

ONZE CULTUUR

Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren we graag in je. Jij bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Om het beste uit je te halen, vinden we dat we je moeten blijven prikkelen. Bijvoorbeeld via een inspirerende werkomgeving. Ruimdenkend als we zijn, staan we altijd open voor jouw innovatieve ideeën.

We zijn een klein team van professionals die van aanpakken houden. We denken altijd net een stapje verder, en maken zo het verschil. Samen bouwen we aan de ondergrondse infrastructuur van de toekomst!

Bouw jij mee?

ONZE MENSEN
MAKEN HET VERSCHIL

Maak kennis met onze HR Adviseur en Corporate Recruiter Jacomijn. Ze vertelt je graag meer over je carrièremogelijkheden.

“Je kunt als starter en professional bij ons terecht. Bijvoorbeeld via het inspirerende traineeship. We leiden vaak zelf mensen op, bijvoorbeeld tot de functie van Lead Engineer. Zelf ben ik sinds 2012 werkzaam bij SGS Roos+Bijl. Ik ben verantwoordelijk voor de human resources en de corporate recruitment. Inmiddels beschik ik over een groot netwerk. Ik haal ook mensen binnen, van wie ik denk dat ze een aanvulling zijn voor ons bedrijf. Het zelf opleiden van talent is iets waar we graag extra energie in steken. Daar ben ik trots op, want zo bouwen we doelbewust aan ons bedrijf. Eigen initiatief en innovatie zijn belangrijk. Je past goed binnen ons team als je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk. Het traineeship dat we bieden, is overigens uniek. Je doet als startende professional niet alleen ervaring op bij ons ingenieursbureau, maar komt ook bij opdrachtgevers en aannemers over de vloer. Heb jij misschien zin om jezelf zo bij ons te ontplooien?”