Unity Check

Wilt u meer informatie? Download onze brochure.

WILT U EEN UNITY CHECK LATEN UITVOEREN?

De ‘Quick Scan Elektrische Beïnvloeding’ omvat stap 1 t/m 3 van de Unity Check volgens de NEN3654:2014. Handig als u te maken heeft met het aanpassen of aanleggen van hoogspanningssystemen of buisleidingen.

Wij kunnen voor u snel en eenvoudig berekenen of er sprake is van ontoelaatbare beïnvloeding van objecten in de omgeving, zoals buisleidingen. U ontvangt van ons binnen één werkdag een rapport (pdf) retour. In het geval van mogelijk ontoelaatbare beïnvloeding, kunt u overgaan tot het laten maken van een uitgebreide beïnvloedingsberekening door onze specialisten.

Door de snelle afhandeling loopt uw project geen vertraging op en kunt u de risico’s over eventuele aanvullende kosten in uw project direct elimineren. Bovendien is het onnodig om eigen personeel op te leiden voor dit specialisme.

SGS Roos+Bijl is specialist op het gebied van ondergrondse infra. Bezoek onze website om overige diensten te bekijken of neem voor meer informatie contact op met 010-4164040.

Wilt u meer weten of wilt u een Unity Check door ons laten uitvoeren? Neem contact op met onze specialisten via nl.roosenbijl.unitycheck@sgs.com. Bekijk hieronder welke gegevens wij van u nodig hebben om de Unity Check voor u uit te kunnen voeren.

Voor de Unity Check hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Bekijk de Unity Check benodigdheden het overzicht. Deze mailen wij ook nog naar u toe bij uw aanvraag.

  • Bekijk de Unity Check benodigdheden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.