Tracé Engineer

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

TRACÉ ENGINEER MET AMBITIE

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl adviseert, engineert en ontwerpt voor alle disciplines, in alle fasen. Om ons bedrijf nog sterker te maken, zijn we op zoek naar een Tracé Engineer.

In een team van enthousiaste betrokken collega’s werk je vanuit ons kantoor in Rhoon aan één of meerdere projecten in de ondergrondse infrastructuur. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het tot stand komen van het technisch ontwerp en draag je zorg voor de organisatorische en kwaliteitsaspecten. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers.

Over ons
Wij zijn een engineering- en adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn een open organisatie die volop kansen ziet voor ontwikkeling en innovatie. Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren wij in middelen, het aantrekken van kennis en de ontwikkeling van onze getalenteerde medewerkers.

Wat wij van jou verwachten?

Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding richting Elektrotechniek en ruime ervaring met engineering. Je hebt het vermogen om analytisch te denken en probleemoplossend te werken. Je bent een aanpakker die het kwaliteitsaspect nooit uit het oog verliest. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden:

Een uitdagende functie in een groeiende, informele organisatie met enthousiaste collega’s

Je krijgt als professional volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidingsmogelijkheden

Wil je meer weten?
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Ismay van Noort via telefoon: 06 – 53 62 28 83.

Solliciteren?
Wij maken graag kennis met jou! Solliciteren? Stuur je cv naar onze Corporate Recruiter Ismay van Noort: nl.recruitment@sgs.com of solliciteer direct en vul het formulier hieronder in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

Onze vestigingen