Projectleider Kabels & Leidingen

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

PROJECTLEIDER MET ORGANISATIETALENT

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl adviseert, engineert en ontwerpt voor alle disciplines, in alle fasen. Om ons bedrijf nog sterker te maken, zijn we op zoek naar een Projectleider Kabels & Leidingen.

In een team van enthousiaste en betrokken collega’s werk je vanuit ons kantoor in Rhoon aan één of meerdere omvangrijke projecten in de ondergrondse infrastructuur. Als Projectleider Kabels & Leidingen heb je een verantwoordelijke functie. Je draagt zorg voor de organisatorische, technische, communicatieve en contractuele aspecten van de projecten. In de rol van projectleider hou jij je dagelijks bezig met de bewaking van het gehele proces qua planning en kwaliteit. Je benut jouw contacten voor de verdere uitbouw van ons netwerk.

Over ons
Wij zijn een engineering- en adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn een open organisatie die volop kansen ziet voor ontwikkeling en innovatie. Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren wij in middelen, het aantrekken van kennis en de ontwikkeling van onze getalenteerde medewerkers.

Wat wij van jou verwachten?

Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een technische richting. Daarnaast heb je ruime ervaring in de ondergrondse infrastructuur en het verleggen van kabels en leidingen. Goede kennis van netbeheerders is een vereiste. Eventuele kennis van verlegregelingen wordt op prijs gesteld. Daarnaast beschik je over leidinggevende en ondernemende capaciteiten en heb je een sterke helicopterview. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij jou bieden:

Een uitdagende functie in een groeiende, informele organisatie met enthousiaste collega’s. Als professional krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen

Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Grote mate van zelfstandigheid

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling

Wil je meer weten?
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Ismay van Noort via telefoon: 06 – 53 62 28 83.

Solliciteren?
Wij maken graag kennis met jou! Solliciteren? Stuur je cv naar onze Corporate Recruiter Ismay van Noort: nl.recruitment@sgs.com of solliciteer direct en vul het formulier hieronder in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

Onze vestigingen