S
MASTERCLASSONDERGRONDSE INFRA - Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl
 

MASTERCLASS
ONDERGRONDSE INFRA

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

TALENTVOLLE TRAINEE

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Omdat we altijd op zoek zijn naar jong talent, hebben we een heel bijzonder traineeship samengesteld. Zin om in twee jaar tijd heel veel te leren?

Speciaal voor startende professionals bieden wij de unieke kans om aan de slag te gaan in de Masterclass. De Masterclass laat afstudeerders kennis maken met de ondergrondse infrastructuur. Je doorloopt bij maar liefst 3 verschillende bedrijven een traineeship en volgt cursussen. Je bent werkzaam bij een ingenieursbureau, de aannemer of de opdrachtgever. In totaal duurt de Masterclass 23 maanden. In de afrondende fase krijg je de mogelijkheid om bij een van de drie bedrijven in dienst te treden. Door de samenwerking tussen deze bedrijven maak je kennis met de gehele cirkel van planvorming naar ontwerp tot uiteindelijk de realisatie van projecten.

Bij de opdrachtgever

Als trainee maak je kennis met het opdrachtgeverschap en de processen die hiermee samenhangen. Deze periode is gericht op aanbestedingen, kwaliteitsbewaking, kostenbeheersing, planning en projectmanagement.

Bij het ingenieursbureau

Gedurende de periode bij het ingenieursbureau maak je als trainee kennis met de ontwerpkant vande kabel en leiding infratechniek. De taken die hierbij horen zijn: tracé verkenning, kabel en leiding onderzoek, verzorgen van de aanlegvergunningen, netontwerp, bestek schrijven, No-Dig- en buisleiding engineering, kabel engineering, Wibon en projectmanagement.

Bij de aannemer

Tijdens deze fase maak je als trainee kennis met de praktijk, je wordt bij de uitvoering van een project betrokken. Als trainee ervaar je hoe het is om vanuit een keet te werken en dicht op het project te zitten. De onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn: kostprijscalculatie, inkoop, planning, logistiek en de techniek in de praktijk.

Door de samenwerking tussen verschillende partijen kan jij als startende professional kennismaken met de gehele cirkel van de ondergrondse infrastructuur, van planvorming naar ontwerp tot uiteindelijk de realisatie van de projecten. Er lopen twee carrousels naast elkaar, waaronder de carrousel met SGS Roos+Bijl, Evides en Denys en de carrousel met Rotterdam Engineering, Heijmans Civiel en Brabant Water.

Wil jij aan de slag in de Masterclass?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt en hebt zojuist een HBO- of WO-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek afgerond. Je bent leergierig, ondernemend en ambitieus.

Je bezit de volgende competenties:

Integer handelen; handelen naar de binnen het bedrijf geldende normen en waarden en hierin transparant zijn voor anderen

Communicatief vaardig

Empathisch vermogen

Analytisch; vraagstukken en voorstellen doorgronden en terugbrengen tot de kern, feiten in kader plaatsen, relaties leggen en hier conclusies aan verbinden

Verantwoordelijkheid nemen; neemt verantwoordelijkheid voor eigen werk

Wat wij jou bieden:

Een unieke kans om je in de markt te oriënteren

Marktconform startsalaris

Uitgebreide studiefaciliteiten

Goede begeleiding

Uitzicht op een baan

Een goede start en stevige basis op arbeidsmarkt

Reageer dan:

Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer weten of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Kelly van Oosten via 06 – 31 97 07 44 of kelly.vanoosten@sgs.com. Solliciteer direct en klik op ‘Ik ben geïnteresseerd!’.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische screening en een selectiedag. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

ENGINEER ERIC

LEAD ENGINEER PATRICK

Onze vestigingen