Traineeship
Ondergrondse Infra

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

TALENTVOLLE TRAINEE

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Ingenieursbureau SGS Roos+Bijl adviseert, engineert en ontwerpt voor alle disciplines, in alle fasen. Omdat we altijd op zoek zijn naar jong talent, hebben we een heel bijzonder traineeship samengesteld. Zin om in twee jaar tijd heel veel te leren?

Wij bieden talentvolle technische professionals, in samenwerking met Evides, Heijmans, Brabant Water, Royal HaskoningDHV en Denys de unieke mogelijkheid om een tweejarig traineeship gericht op de ondergrondse infrastructuur te volgen.

In het kort
Om een duidelijk beeld te krijgen van het gehele kabel- en leidingenproces is de periode van twee jaar verdeeld in twee periodes van acht maanden en een periode van zeven maanden. Tijdens deze drie periodes kom je te werken bij een opdrachtgever, ingenieursbureau én aannemer. Je werk wordt gecombineerd met vakgerichte opleidingen. Na afloop van deze periode maak je zelf de keuze in welke richting je het liefst aan de slag wilt. En hierbij heb je ook nog eens een erkend diploma op zak.

Wat wij van jou verwachten?

Je bent een starter op de arbeidsmarkt en hebt zojuist een HBO- of WO-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek afgerond. Je bent leergierig, ondernemend en ambitieus.

Wat wij jou bieden:

Een unieke kans om je in de markt te oriënteren

Marktconform startsalaris

Uitgebreide studiefaciliteiten

Goede begeleiding

Uitzicht op een baan

Wil je meer weten?
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Ismay van Noort via telefoon: 06 – 53 62 28 83.

Solliciteren?
Wij maken graag kennis met jou! Solliciteren? Stuur je cv naar onze Corporate Recruiter Ismay van Noort: nl.recruitment@sgs.com of solliciteer direct en vul het formulier hieronder in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

Onze vestigingen