Vacature (junior) Engineer elektrotechniek

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

(Junior) Engineer elektrotechniek

SGS Roos+Bijl is een engineering- en adviesbureau, gespecialiseerd in het gebied van kabel- en leidinginfrastructuur. De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Wij zijn een organisatie die volop kansen ziet voor ontwikkeling en innovatie van medewerkers, daarom investeren wij in middelen, het aantrekken van kennis én de ontwikkeling van jou. Om ons bedrijf nog sterker te maken, zijn wij op zoek naar een (junior) Engineer elektrotechniek.

Functieomschrijving

De ondergrond in Nederland raakt steeds voller en de vermogensvraag neemt toe. Hierdoor dienen we de ondergrondse infrastructuren aan te passen aan de capaciteitsvraag. De bijbehorende stromen in deze hoogspanningsverbindingen zorgen onder andere voor magneetvelden en deze kunnen nabijgelegen objecten elektrisch beïnvloeden. Dit zou bij de daardoor hoge geïnduceerde spanningen kunnen leiden tot risico’s op het gebied van:

  • aanraking
  • verstoring van het signaal bij signaalkabels
  • of tot wisselstroomcorrosie
  • De hoge stromen kunnen tevens zorgen voor thermische beïnvloeding.

 

Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in dit vakgebied en hebben tools ontwikkeld waarmee we diverse situaties kunnen berekenen. Als Engineer elektrotechniek ben je onder andere verantwoordelijk voor deze beïnvloedingsberekeningen. Verder houd jij je bezig met het opstellen van rapporten, het geven van adviezen en ga je aan de slag met ontwerpwerkzaamheden in de hoogspanningsinfrastructuur.

Functie-eisen

Een afgeronde mbo-4- of hbo-opleiding, bij voorkeur in de Elektrotechniek

Ervaring met berekeningen maken

Kennis van ondergrondse infrastructuren en leidingen (is een pré)

Beschik jij over een afgeronde opleiding in de richting van Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.

Aanvullende informatie

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiende, informele organisatie, waarbij je voldoende ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Ook bieden we opleidingsmogelijkheden om je functie goed uit te kunnen voeren. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden heb je ook recht op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een:

vakantietoeslag van 8% op jaarbasis

collectieve pensioenverzekering

collectieve zorgverzekering

aantrekkelijk sport- en fietsplan

Reageer dan:

Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer weten, neem dan contact op met onze Corporate recruiter Kelly van Oosten via 06 – 31 97 07 44, via kelly.vanoosten@sgs.com of via de button ‘ik ben geïnteresseerd’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

LEAD ENGINEER ASIM

LEAD ENGINEER PATRICK