Accountmanager

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct!

ACCOUNTMANAGER

Krijg jij energie van salesactiviteiten? Is netwerken jouw ding? Ben jij resultaatgericht en op zoek naar een zelfstandige en uitdagende functie? Dan zoeken wij jou!

De ondergrondse infrastructuur is ons domein. Wij zijn een engineering- en adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuur. Wij zijn een open organisatie die volop kansen ziet voor ontwikkeling en innovatie. Onze mensen maken het verschil. Daarom investeren wij in middelen, het aantrekken van kennis en de ontwikkeling van onze getalenteerde medewerkers.

Om ons bedrijf nog sterker te maken, zijn we op zoek naar een Accountmanager die ons helpt SGS Roos+Bijl verder te positioneren als strategische partner in de ondergrondse infrastructuur en de energiebranche. Wij op onze beurt helpen jou met jouw persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie.

Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

Het voeren van acquisitie; je behaalt omzet en winst door gericht potentiële nieuwe kandidaten te benaderen;

Het opvolgen van leads bij nieuwe en bestaande klanten;

Aangaan van strategische en/of projectmatige samenwerkingsverbanden met andere organisaties om gezamelijk producten/diensten aan te kunnen bieden;

Je maakt jaarlijks salesplannen, en bewaakt de realisatie hiervan door pijplijnmanagement en salesrapportages;

Het ondersteunen van de projectleiders/projectmanagers bij het bevorderen van relaties met bestaande klanten, gericht op acquisitie van projecten en cross selling;

Wij hebben regelmatig te maken met aanbestedingsprocedures en raamcontracten. Je voert het tenderproces initieel zelf uit, daarbij begeleid je de interne medewerkers voor inhoudelijke inbreng. Je werkt ook samen met projectpartners op grote projectaanbestedingen;

Het vertegenwoordigen van de organisatie bij commerciële activiteiten, zoals beurzen, seminars, bedrijvendagen en techniekdagen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die een goede neus heeft voor commerciële mogelijkheden. Je krijgt energie van het opbouwen, benutten en scoren van orders vanuit jouw netwerk. Je bent in staat niet-gespecificeerde kabels- en of leidingenvragen te herkennen, vorm te geven en te vertalen naar een passende dienst of project.

Je brengt het volgende mee:

Je hebt ruime ervaring in sales en accountmanagement in de technische dienstverlenende sector (b2b);

Je hebt ervaring met het opzetten en beheren van raam- en mantelcontracten;

Je hebt ervaring met aanbestedingsprocedures;

Ervaring met advies- en engineeringstrajecten is een pre.

Daarnaast ben jij iemand die:

Commercieel vaardig is;

Een dienstverlenende instelling heeft;

Zelfsturend vermogen heeft;

Stressbestendig is;

Doortastend is.

We nodigen je uit te solliciteren als je eerder succesvol bent geweest in één van de volgende rollen: Accountmanager (b2b), Commercieel Medewerker, National Accountmanager, Medewerker Acquisitie & Relatiebeheer of Commericieel Accountmanager.

Wat wij jou bieden:

Wij willen jou graag binnen onze organisatie verwelkomen. Daarom bieden wij jou in de rol van Accountmanager het volgende:

Een goede werksfeer;

Een bonusregeling;

Een goedgevulde werkweek;

Aan de slag voor een multinational, maar wel met de sfeer van een echt familiebedrijf;

Opleiding en cursussen;

Aantrekkelijk Sport en Fietsplan;

Goede toekomstmogelijkheden.

Sinds 2016 zijn wij onderdeel van SGS. Zo werk je bij ons in een open, persoonlijke organisatie maar wel met de mogelijkheden die een multinational te bieden heeft.

Reageer dan:

Wij maken graag kennis met jou! Twijfel je of deze functie bij je past, of heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Ismay van Noort via 06 – 53 62 28 83. Of stuur je cv + motivatie naar nl.recruitment@sgs.com.  Solliciteren kan ook direct via het formulier ‘direct solliciteren’.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal gesprekken en een assesment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DIRECT SOLLICITEREN

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, doc, docx.

KIJK MEE IN EEN DAG VAN

PROJECTMANAGER HANS

STARTER SJOERD

LEAD ENGINEER PATRICK

Onze vestigingen